torsdag, desember 14, 2017

Publisert: 15.06.12

Framnæs-dåp, Klippfiskfestival, korpsstevne og ”Sundbåten Syver og Leketyvene”

Lørdag 16. juni i Kristiansund:

Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre er en liten del av arrangementet lørdag.

På Milnbrygga, kl. 12:30, vil vår formann Thor Olav Olsen offisielt åpne utstillingen ”Med klippfisk under lukene” samtidig som det store materialet som utstillingen består av formelt gis til Klippfiskmuseet som gave fra Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre.

Deretter vil Jørgen Strand fra foreningen, som var prosjektleder for ”Med klippfisk under lukene”, ta med publikum på en guidet omvisning.

Framnæs-dåpen skjer ved Piren kl. 10 og fra et stort telt på Rådhusplassen serveres byens største kake fra kl. 11.

Kl. 12:30 er det vår tur på Milnbrygga. Senere på Milnbrygga underholder Operaen med smakebiter fra ”Donna Bacalao” og det er anledning til å smake på bacalao fra rettene som alle deltakere i Bacalaokonkurransen har innlevert i anledning konkurransen ”Byens beste bacalao”.

Mens ”Framnæs” kjører turer med inviterte gjester, er det muligheter for det vanlige publikum å bli med sundbåten ”Angvik”, som for anledningen anløper Milnbrygga.

Det er kanskje ikke hver dag vi kristiansundere er med sundbåten – verdens eldste kollektivtransportselskap i kontinuerlig drift. Benytt gjerne anledningen denne gangen. Kanskje du også finner grunn til å ta vare på sundbåtbilletten?

 Plakat 


(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  |  nettsiden er designet og utviklet av  

(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre | produsert med ROW fra Ramvik.no